Skip to main content

Πού χρειάζονται αλυσίδες σε Φλώρινα και Καστοριά - Ανοικτή η Εγνατία

Σε ποια σημεία του δικτύου της Περιφέρειας η κυκλοφορία διεξάγεται αποκλειστικά με χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων

Την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας και σε ποια σημεία χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες ανακοίνωσε σήμερα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα:

Γρεβενά

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το Εθνικό, και Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Καστοριά

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με την χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων:

- από το 18ο έως 28 χλμ. της Επαρχιακής οδού Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου),
- από το 30ο έως 38ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Καστοριάς - Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης) και
- σε τμήματα ορεινού επαρχιακού οδικού δικτύου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα (Α-29)  της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας - Κρυσταλλοπηγής, καθώς και σε όλο το Εθνικό και υπόλοιπο Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Κοζάνη

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Κοζάνης - Πτολεμαΐδας, καθώς και σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Φλώρινα

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με την χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων:

- από το 12ο έως 28ο χλμ. της Εθνικής Οδού Φλώρινας - Καστοριάς  (μέσω Βίγλας) και
- από το 18ο έως 30ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-27) Νίκης-Φλώρινας, καθώς και στο υπόλοιπο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας και συμβουλές οδικής ασφάλειας υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας  www.hellenicpolice.gr.