Σάββατο 19 Ιουνίου 2021
x

ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΑΕΚ

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει έφεση ο Δικέφαλος του Βορρά σχετικά με την πρωτόδικη απόφαση για το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην Ένωση

Σήμερα Δευτέρα πρόκειται να καταθέσει ο ΠΑΟΚ την έφεση κατά της απόφασης του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, με την οποία ο Δικέφαλος του Βορρά τιμωρήθηκε βαρύτατα για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, που δεν τελείωσε ποτέ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας, επέβαλε στον ΠΑΟΚ ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το εφετινό πρωτάθλημα, αφαίρεση 2 βαθμών για τη νέα σεζόν, 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για την Τούμπα, 3 χρόνια αποκλεισμού από τα γήπεδα στον Ιβάν Σαββίδη και 3 μήνες στον Λούμπος Μίχελ.

Εφεσιβάλλοντας, το νομικό επιτελείο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ελπίζει πως η τριμελής επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ θα λάβει υπόψιν της το βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας, κάτι που αγνόησε ο κ. Καποδίστριας.

Παράλληλα, στον Δικέφαλο του Βορρά θα ποντάρουν στις ασάφειες, όπως τις χαρακτηρίζουν, του ρέφερι Κομίνη στο φύλλο αγώνα, ενώ θα υπάρξει οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων της Τούμπας.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ