Skip to main content

Πού ψηφίζουν αύριο πολιτικοί αρχηγοί και υποψήφιοι

Στη Νέα Ερυθραία θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός, ενώ στην ιδιαίτερη του πατρίδα στην Πύλο ο Αντ. Σαμαράς.
Στο Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας στις 11:30 το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αύριο ο πρωθυπουργός, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ θα ψηφίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 41ο και 42ο δημοτικό σχολείο Αθήνας στου Γκύζη, ενώ στο ίδιο σχολείο θα ψηφίσει και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

Στη Θεσσαλονίκη, στο 15ο Γυμνάσιο θα ψηφίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 12.30 το μεσημέρι στο 27ο και 30ο δημοτικό σχολείο στην Κυψέλη. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας θα ψηφίσει στις 12 το μεσημέρι στο 4ο Λύκειο Ιωαννίνων.

Τα εκλογικά του καθήκοντα στις 10.30 το πρωί θα ασκήσει αύριο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης στο 88ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην περιοχή Δελφών με Μαρτίου.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στις Σέρρες θα ψηφίσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης. Στις 11.00 το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 381ο εκλογικό τμήμα, στο δημοτικό σχολείο του Αγίου Ιωάννη.

Ο ένας εκ τω δυο μονομάχων για το δήμο Θεσσαλονίκης Κ. Γκιουλέκας θα ψηφίσει στις 11 το πρωί στο 816ο Εκλογικό Τμήμα, το οποίο βρίσκεται στο 9ο Γυμνάσιο – Λύκειο Θεσσαλονίκης. Ο Γ. Μπουτάρης γύρω στις 12 το μεσημέρι θα ασκήσει τα εκλογικά του καθήκοντα στο 13ο γυμνάσιο και λύκειο Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην οδό  Εθνικής Αμύνης 26.