Skip to main content

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Κοκτέιλ από 4 ξενοδοχειακές Ενώσεις

Οι τέσσερις Ξενοδοχειακές Ενώσεις της Κ. Μακεδονίας ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία πρωτοποριακή εκδήλωση με στόχο την προσφορά στους πλημμυροπαθείς.

Σε μία κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας προβαίνουν οι Ξενοδοχειακές Ενώσεις Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Χαλκιδικής συν-διοργανώνοντας, στις 15 Δεκεμβρίου Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό κοκτέιλ, με στόχο τη συνεισφορά στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Οι Ξενοδοχειακές Ενώσεις, έχουν παράσχει στο παρελθόν φιλοξενία αλλά και οικονομική βοήθεια σε σωματεία και ιδρύματα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ενώ έχουν φιλοξενήσει ιατρικό προσωπικό και εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας στους Νομούς τους. Φέτος ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία πρωτοποριακή από κοινού εκδήλωση με ένα στόχο, την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Μπροστά στην πρωτοφανή καταστροφή που υπέστησαν οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής, οι τέσσερις Ξενοδοχειακές Ενώσεις Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Χαλκιδικής γίνονται για μία βραδιά μία «Ένωση Προσφοράς και Αλληλεγγύης» στο Lounge Bar Restaurant του Μεγάρου Μουσικής ALLEGRO στις 9 το βράδυ.     

Με το σύνθημα #oloimaziboroume, το κοινό φιλανθρωπικό κοκτέιλ θα λάβει χώρα στις 15 Δεκεμβρίου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδοχείων (ΠΟΞ).