Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΠΟΞ: ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΦΠΑ

Για αργοπορημένα μέτρα από την κυβέρνηση, τα οποία δικαιούται ο ξενοδοχειακός κλάδος έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΠΟΞ, Γρηγόρης Τάσιος.

Για θετική εξέλιξη κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος αναφερόμενος στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

«Καλώς τα κι ας άργησαν! Η επιστροφή του ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13%, αλλά και η εξαγγελία για μείωση του μεσαίου συντελεστή ΦΠΑ από το 13% στο 11% από 1/1/2020, είναι μέτρα που δικαιούμαστε απολύτως ως κλάδος, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια να βάζουμε πλάτη για την ελληνική οικονομία και την απασχόληση» αναφέρει ο κ. Τάσσιος, υπογραμμίζοντας πως «θα συνεχίσουμε το διάλογο και θα πιέζουμε την κυβέρνηση και τα κόμματα για περαιτέρω ελάφρυνση των βαρών του ελληνικού ξενοδοχείου (μείωση εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών για όλους τους εργαζόμενους, κατάργηση φόρου διαμονής, χωροταξικό, ρύθμιση για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις κ.α.) ώστε να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητά του, για να εξακολουθήσει να έχει ο κλάδος πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ