Skip to main content

Rapid tests σε δημότες και επαγγελματίες της Καλαμαριάς (φωτο)

Μετά από πρωτοβουλία του ΕΕΘ με τον Εμπορικό Σύλλογο «Ερμής» και τον δήμο Καλαμαριάς, υποβλήθηκαν σε rapid tests επαγγελματίες της Καλαμαριάς.

Σε rapid tests υποβλήθηκαν επαγγελματίες από την περιοχή της Καλαμαριάς σε μία πρωτοβουλία που ανέλαβε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο «Ερμής» και τον δήμο Καλαμαριάς.

«Είμαστε στο πλευρό τους για να δείξουμε ότι τα μαγαζιά της Καλαμαριάς είναι πρωτοπόρα. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξαν, τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.  Αυτό το αγκαλιάζει η τοπική κοινωνία και νομίζω ολόκληρη η Θεσσαλονίκη και σιγά σιγά πιστεύω ότι η αγορά της Καλαμαριάς και σε δεύτερο χρόνο και η εστίασή της, που είναι  μεγάλο κομμάτι της αγοράς μας, θα ανακάμψουν και θα γυρίσουν στην κανονικότητα» δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, κ. Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Την ίδια ώρα σε άλλο σημείο της Καλαμαριάς στην περιοχή του Φοίνικα πραγματοποιούνταν rapid tests μέσα από τα αυτοκίνητά (Drive through) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν για τις επόμενες δύο ημέρες ( 21-22/1/2021) στο ίδιο σημείο.