Skip to main content

Πράσινο φως από Μπακς για τη συμμετοχή Αντετοκούνμπο στην Εθνική

Όπως είπε ο τεχνικός των «Ελαφιών», η ελληνική ομάδα ποντάρει πολλά στον Γιάννη και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να διαχειριστεί το σώμα του.

Ο τεχνικός των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, εστίασε σε δηλώσεις του, κατά την αποχαιρετιστήρια media day της ομάδας, στους παίκτες των «Ελαφιών», που αναμένεται να αγωνιστούν με τις Εθνικές Ομάδες τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον Μπουντενχόλζερ να υπογραμμίζει ότι είναι σε συζητήσεις με τον «Greek Freak» για τον τρόπο που θα διαχειριστεί το σώμα του στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενόψει των υποχρεώσεων του στην Κίνα, όπερ σημαίνει ότι τα «Ελάφια» είναι διατεθειμένα να ανάψουν το «πράσινο φως» για την ενσωμάτωση του Giannis στην Εθνική Ελλάδας.

«Έχουμε τον Κρις στις ΗΠΑ. Είναι μια μεγάλη τιμή. Έχει περηφάνια και θέλει να προετοιμαστεί γι’ αυτό. Είναι καλό, έχουν στόχο, δουλεύουν γι’ αυτό», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ερσάν Ιλιάσοβα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, αφού οι εθνικές τους ομάδες τους ποντάρουν πολύ σε αυτούς και η προετοιμασία τους είναι πιο σκληρή. Είμαστε σε συνεννόηση μαζί τους για τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούν το σώμα τους, πρόκειται για μια υγιή συζήτηση και θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς».