Skip to main content

Πράσινο φως για το κλειστό γυμναστήριο στο Μουζάκι

Στην αποδέσμευση κονδυλίου ύψους 96.000 ευρώ προχώρησε πρόσφατα η υφυπουργός Πολιτισμού, Άντζελα Γκερέκου για την αποπεράτωση της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στο Μουζάκι στο νομό Καρδίτσας.
Στην αποδέσμευση κονδυλίου ύψους 96.000 ευρώ προχώρησε πρόσφατα η υφυπουργός Πολιτισμού, Άντζελα Γκερέκου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την αποπεράτωση της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου Μουζακίου στο νομό Καρδίτσας.

Το έργο είχε βαλτώσει επί σειρά ετών, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, αλλά πλέον φαίνεται ότι θα αποπερατωθεί χωρίς άλλα προβλήματα. Το κονδύλι θα κατατεθεί στον πρώτο από τους δύο λογαριασμούς που έχει καταθέσει ο ανάδοχος του έργου στη γγ Αθλητισμού μέσω της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, που είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου.

Με την εκταμίευση των χρημάτων αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες ολοκλήρωσης του γυμναστηρίου, η κατασκευή του οποίου αποτέλεσε μείζον αίτημα του δήμου Μουζακίου και άλλων φορέων της περιοχής δεδομένου ότι ήταν στάσιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για απόφαση που φέρνει ανακούφιση στη δημοτική αρχή Μουζακίου έκανε λόγο ο δήμαρχος, Γιώργος Κωτσός καλώντας τη νομαρχία Καρδίτσας να πιέσει, πλέον, για την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου και την απόδοσή του στη νεολαία της περιοχής.