Σάββατο 17 Απριλίου 2021
x

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021

Το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας, που υπάγεται στο ΥΠΕΣ, εξέφρασε τη σύμφωνη γνώμη του δίχως παρατηρήσεις στον προϋπολογισμό για το 2021

Χωρίς καμία παρατήρηση άναψε το πράσινο φως στον δήμο Θεσσαλονίκης από το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ, στο σχέδιο Προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2021.

Το Παρατηρητήριο, που υπάγεται στο Υπουργείο Εσωτερικών, εξέφρασε τη σύμφωνη γνώμη του δίχως παρατηρήσεις, καθώς ο προϋπολογισμός 2021, καταρτίσθηκε σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και είναι ρεαλιστικός και απόλυτα ισοσκελισμένος.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Κούπκα Μιχάλη «πρόκειται για ένα προϋπολογισμό που καταρτίστηκε με ορθολογισμό και οικονομική πειθαρχία».

«Διαπνέεται πλήρως από το πνεύμα της εποχής, είναι αλληλέγγυος και υποστηρικτικός ιδιαίτερα στις ευάλωτες ομάδες και στην κάθε σελίδα του αποδεικνύεται ότι η Θεσσαλονίκη προχωρά με σταθερό αλλά ιεραρχημένο βήμα με στόχο την ισχυροποίηση της οικονομίας την επόμενη μέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο προϋπολογισμός του δήμου Θεσσαλονίκης αποτελεί το θέμα της 26ης ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ