Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021
x

ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Π.Ε. Πέλλας και Δήμου Αλμωπίας

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΠΚΜ – ΠΕ Πέλλας και του Δήμου Αλμωπίας για το έργο «Κατασκευή υδρευτικών δικτύων για την ύδρευση της πόλης της Αριδαίας», μετά από εισήγηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά και τη συνεπικουρία του Περιφερειακού Συμβούλου Πέτρου Ζέρζη. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 74.300,00 € και θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθανασιάδου – Αηδονά δήλωσε σχετικά: «Μετά από συντονισμένες ενέργειες καταφέραμε και ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια προωθώντας σε μικρό χρονικό διάστημα τις απαιτούμενες διαδικασίες για το έργο της κατασκευής υδρευτικών δικτύων για την ύδρευση της πόλης της Αριδαίας. Με τη σύναψη της προγραμματικής σύμβασης ξεκινά ένα πολύ σημαντικό έργο προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα υδροδότησης της Δ.Κ. Αριδαίας. Η Π.Ε. Πέλλας ανταποκρίθηκε θετικά και ουσιαστικά λύνοντας ένα πρόβλημα που αφορά το δημόσιο αγαθό του νερού που όλοι μας γνωρίζουμε τη σημασία του στην καθημερινότητά μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ