Skip to main content

Πράσινο σε Σταματάκη από δημοσκόπηση

Την υποψηφιότητά του για το νέο δήμο Δέλτα θα ανακοινώσει αύριο το μεσημέρι ο νυν δήμαρχος Εχεδώρου, μετά από δημοσκόπηση που του δίνει σημαντικό προβάδισμα.
της Χρύσας Κυριακού

Την υποψηφιότητά του για το νέο δήμο Δέλτα θα ανακοινώσει αύριο το μεσημέρι ο νυν δήμαρχος Εχεδώρου. Ο κ. Σταματάκης περίμενε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, τα οποία και παρουσιάστηκαν σήμερα παρουσία όλων των υποψηφίων του δήμου Δέλτα και σύμφωνα με τα οποία, προκρίνεται διακριτά και σημαντικά η υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Εχεδώρου.

Ο κ. Σταματάκης βρίσκεται μπροστά και στα ποσοτικά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δημοσκόπησης έναντι όλων των συνυποψήφιων του από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Ο δήμαρχος Χαλάστρας Γρηγόρης Ουζούνης, ο αντιδήμαρχος Εχεδώρου Γιώργος Διαμαντόπουλος και ο Δημήτρης Ζακαλκάς από τον Αξιό υπολείπονται του κ. Σταματάκη, ο οποίος δείχνει μια μεγάλη δυναμική και στους τρεις δήμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις, τόσο από τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο Παντελή Κουκουλεκίδη, όσο και από τους υποψηφίους.