Skip to main content

Πρέλεβιτς: Με τον αθλητισμό ξεπερνάς την αποτυχία, μεγάλη τιμή ο ΠΑΟΚ

Η ανάληψη της προεδρίας της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ ήταν «η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσε κάποιος να μου κάνει», δήλωσε ο ίδιος.

Για την πραγματική ουσία και τα οφέλη που έχει κάποιος ξεκινώντας τον αθλητισμό αναφέρθηκε ο Μπάνε Πρέλεβιτς μιλώντας στην ημερίδα με τίτλο «Αθλητισμός και Κοινωνία» στη ΔΕΘ στο πλαίσιο της 4ης Διεθνούς Αθλητικής Έκθεσης Sportexpo.

«Ο αθλητισμός μπορεί να βοηθήσει κάποιον να μάθει να διαχειρίζεται την ήττα, το κακό αποτέλεσμα και την απογοήτευση» δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε ότι «μέσω αυτού μπορείς να μάθεις να ξεπερνάς την αποτυχία και να μην ρίχνεις την ευθύνη σε άλλον γι' αυτήν. Σε βοηθάει στην καθημερινότητα και σε άλλες δραστηριότητες που θα έχεις σταματώντας στην καριέρα σου».

Παράλληλα ο κ. Πρέλεβιτς αναφέρθηκε στην εξέλιξη που είχε ερχόμενος στην Ελλάδα ως ένα παλικάρι από ξένη χώρα μπαίνοντας μέσα στην κοινωνία και αποκτώντας θεσμικές θέσεις όπως πχ. στην τοπική αυτοδιοίκηση όντας σύμβουλος στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος και εκ των ιδρυτών του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου.

Τέλος, ο «Τίγρης» έκανε ιδιαίτερη μνεία στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ υπογραμμίζοντας πως η ανάληψη της προεδρίας της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ ήταν «η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσε κάποιος να μου κάνει».