Skip to main content

Πρεμιέρα χθες για το νέο ενιαίο εμπορικό σήμα Cosmote

Το rebranding θα ολοκληρωθεί μέσα στον Νοέμβριο - Επιλεγμένα κεντρικά καταστήματα αναβαθμίζονται προσφέροντας ξεχωριστή ψηφιακή εμπειρία

Πρεμιέρα πραγματοποίησε χθες Δευτέρα η ενιαία εμπορική μάρκα COSMOTE για όλα τα προϊόντα σταθερής, κινητής και Internet του ομίλου ΟΤΕ.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ενημέρωση του Ομίλου, το rebranding θα ολοκληρωθεί μέσα στον Νοέμβριο, ενώ, παράλληλα, επιλεγμένα κεντρικά καταστήματα αναβαθμίζονται για να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μια ξεχωριστή ψηφιακή εμπειρία. Οι αριθμοί τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 13888 για οικιακούς και 13818 για εταιρικούς πελάτες, καθώς και η ιστοσελίδα cosmote.gr θα εξυπηρετούν ενιαία πλέον πελάτες και σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Επιπροσθέτως, οι πελάτες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας μπορούν να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους μέσα από το ανανεωμένο mobile application COSMOTE.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Μιχάλης Τσαμάζ δήλωσε σχετικά: «Πίσω από τις μεγάλες εξελίξεις στην επικοινωνία βρίσκεται ο Ομιλος ΟΤΕ. Εβαλε το τηλέφωνο σε κάθε ελληνικό σπίτι, έφερε στην αγορά το γρήγορο Internet και έκανε την κινητή τηλεφωνία προσιτή σε κάθε Ελληνα. Γι’ αυτό η μακρόχρονη σχέση με τους πελάτες μας είναι σχέση εμπιστοσύνης».

«Σήμερα, κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα, καθιερώνοντας μια ενιαία εμπορική μάρκα. Με τον Ομιλο ΟΤΕ σταθερή εγγύηση ποιότητας, τεχνογνωσίας και εμπειρίας, το νέο εμπορικό σήμα COSMOTE σηματοδοτεί στο εξής έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, με τα πιο εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι για τον πελάτη μας, ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη του και να είμαστε η επιλογή της καρδιάς του», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Όπως επισημαίνεται από την εταιρεία, η καθιέρωση ενιαίας εμπορικής εικόνας είναι φυσική εξέλιξη για τον Όμιλο ΟΤΕ, μετά την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του σε μία σύγχρονη ανταγωνιστική επιχείρηση και τη λειτουργική ενοποίηση σταθερής και κινητής. Η απόφαση αυτή είναι σύμφωνη με τις τάσεις της αγοράς σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.