Skip to main content

Πρεμιέρα για την εκπομπή «Απ' τα Βόρεια» στον North 98

Πολιτικά πρόσωπα από όλους του χώρους μίλησαν στη πρώτη εκπομπή «Από τα Βόρεια» με τον Γιώργο Νεοχωρίτη και τη Δέσποινα Κρητικού.

Με τις ευχές γνωστών πολιτικών προσώπων της Θεσσαλονίκης έκανε ποδαρικό η εκπομπή «Απ' τα Βόρεια» στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98 με τον Γιώργο Νεοχωρίτη και τη Δέσποινα Κρητικού.

Ο αν. υπ. Περιβάλλοντος Σωκράτης  Φάμελλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Αστέριος Καστόρης, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης  Γιώργος Ορφανός, ευχήθηκαν καλή αρχή και τόνισαν την ανάγκη δημιουργίας νέων μέσων  με αντικειμενική ενημέρωση  στη Θεσσαλονίκη.

«Μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στον Αρβανίτη»

Για την επίθεση στον υποψήφιο  Ευρωβουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη στην Κατερίνη μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Αστέριος  Καστόρης.

«Οι δέκα από τους 30 ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής  και μάλιστα ένας ήταν και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής,» δήλωσε ο βουλευτής στο north 98. «Είναι τα ίδια άτομα σε όλες τις συγκεντρώσεις» πρόσθεσε o  κ Καστόρης και προανήγγειλε προσφυγές στη δικαιοσύνη.

Φάμελλος: Μεγαλύτερο από του Κοσκωτά το σκάνδαλο Novartis

«Το σκάνδαλο NOVARTIS  είναι μεγαλύτερο και από αυτό του Κοσκωτά» δήλωσε στην εκπομπή του North 98 «απ τα Βόρεια», ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης  Φάμελλος.  

«Η κοινή γνώμη έχει πληγεί από τα σκάνδαλα και δικαιούται να μάθει ποιος φταίει όταν υπάρχει απώλεια δημοσίου χρήματος» πρόσθεσε ο κύριος Φάμελλος.  

«Όταν έρχεται το FBI και μας καταθέτει  στοιχεία  , αυτό έχει σαφέστατα πολιτικό χαρακτήρα και πρέπει να κάνει η δικαιοσύνη τη δουλειά της τόνισε ο κ. Φάμελλος ενώ απαντώντας  σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να ζητηθεί συγνώμη από τα πολιτικά πρόσωπα απάντησε ότι δε χρειάζονται συγγνώμες από τη δικαιοσύνη, η οποία  πρέπει να κάνει τη δουλειά της.

Κύρτσος: Χωρίς ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή πολιτική για το προσφυγικό

 «Το 22 με 23% του ευρωπαϊκού εκλογικού σώματος κινείται πλέον στην άκρα δεξιά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος»  δήλωσε στην εκπομπή του North 98 «απ τα Βόρεια»,  ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος.  

«Αυτό είναι αποτέλεσμα της αντίδρασης του κόσμου για το προσφυγικό - μεταναστευτικό, όταν ήρθε ένα εκατομμύριο πρόσφυγες  στην Ελλάδα,  πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει ακόμα ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή πολιτική για το προσφυγικό».  

Ορφανός: Αναπροσαρμογή της διοίκησης του δήμου

«Καθαριότητα, ασφάλεια και κυκλοφοριακό είναι 3 μεγάλα προβλήματα της Θεσσαλονίκης τα οποία έχουμε στην 1η γραμμή του προγράμματος μας» δήλωσε στην εκπομπή του North 98 «απ τα Βόρεια, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης  Γιώργος Ορφανός.

«Θα αναπροσαρμοστεί το διοικητικό μέρος του Δήμου Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικός», πρόσθεσε ο κύριος Ορφανός.