Skip to main content

Πρεμιέρα για το ακτινολογικό εργαστήριο στο Κ.Υ. Κασσανδρείας

Το ακτινολογικό εργαστήριο ήταν κλειστό από τον Αύγουστο του 2010 λόγω μετακίνησης της τότε Τεχνολόγου Ακτινολόγου για λόγους υγείας.

Επίσημα δέχεται ασθενείς πλέον το καινούργιο ψηφιοποιημένο ακτινολογικό εργαστήριο του Κέντρου Υγείας Κασσανδρείας μετά από πολυετείς προσπάθεια των τοπικών αρχών.

Όπως αναφέρει η διευθύντρια των Κέντρου Υγείας Σοφία Δημοπούλου, το ακτινολογικό εργαστήριο ήταν κλειστό από τον Αύγουστο του 2010 λόγω μετακίνησης της τότε Τεχνολόγου Ακτινολόγου για λόγους υγείας.

Έκτοτε όλο το πρώτο πόδι της Κασσάνδρας που το καλοκαίρι φιλοξενεί από 500-800 χιλιάδες τουρίστες δεν διέθετε δημόσιο ακτινολογικό εργαστήριο με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι πολίτες και οι τουρίστες να πηγαίνουν είτε στα Ν. Μουδανια είτε στο ΓΝ Χαλκιδικης.

«Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς την ταλαιπωρία που αυτό προκάλεσε. Μεσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης δεν κατέστη δυνατό ούτε να έρθει νέος υπάλληλος Τεχνολόγος ούτε φυσικά να αντικατασταθεί το ήδη παλιό ακτινολογικό μηχάνημα που στο μεσοδιάστημα είχε αχρηστευθεί εντελώς!», επισήμανε με ανάρτησή της στο facebook η κ. Δημοπούλου.

Επισημαίνεται πως προς το παρόν η υπάλληλος είναι μόνο μία το εργαστηριο θα λειτουργεί τις εργάσιμες μέρες Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8πμ έως τις 3 μμ.