Skip to main content

Κάζο για τον κακό ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα και ήττα (0-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με πολλά επιθετικά προβλήματα ο ΠΑΟΚ δεν έπεισε και σκόρπισε απογοήτευση στους φίλους του χάνοντας στον πρώτο αγώνα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με το… αριστερό έκανε πρεμιέρα στη Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟΚ χάνοντας μέσα στην Τούμπα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, σκορπίζοντας προβληματισμό στους οπαδούς του για την πολύ κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και με νωθρή ανάπτυξη δεν απείλησε ιδιαίτερα τους Ηπειρώτες.

Έχοντας εκδηλώσει όλες τις επιθέσεις από τα αριστερά, η ομάδα του Λουτσέσκου προσπάθησε να πλαγιοκοπήσει με σέντρες την περιοχή του ΠΑΣ, κάτι που δεν αποτέλεσε κίνδυνο για τους υψηλόσωμους αμυντικούς των Ιωαννίνων.

Ωστόσο ο Δικέφαλος λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 23’ όταν ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Σάλιακα να διώχνει με τα πόδια πάνω στη γραμμή.

Στο 25’ ο ΠΑΣ σκόραρε γκολ το οποίο σωστά ακυρώθηκε. Ο Περέα γύρισε την μπάλα προς τον Σνάιντερ που έστειλε την μπάλα στην εστία του Ζίφκοβιτς, αλλά πριν κάνει την πάσα ο Κολομβιανός η μπάλα είχε βγει καθαρά εκτός τελικής γραμμής.

Από εκεί και πέρα ο Λοντίγκιν δεν ένιωσε ιδιαίτερη πίεση στην εστία των Ιωαννίνων, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να έφευγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με γκολ υπέρ τους, όταν τραγικό λάθος του Τέιλορ έκανε κάτοχο της μπάλας τον Κόντε που πάσαρε στην κόντρα τον Σνάιντερ ο οποίος πραγματοποίησε έκανε σουτ από καλή θέση, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Ζίφκοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο λίγα πράγματα άλλαξαν, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να σπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΑΣ.

Στο 58’ ο Μπίσεσβαρ τροφοδότησε τον Σφιντέρσκι μέσα στην περιοχή που πλάσαρε όμως η μπάλα  κόντραρε και βγήκε κόρνερ.

Ο Καγκάβα στο 60’ εντελώς μόνος του απέναντι στον Λοντίγκιν έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Λουτσέσκου προσπάθησε να αλλάξει την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, βάζοντας στο 61’τους Μίτριτσα και Κούρτιτς στις θέσεις των Καγκάβα και Ντόουγκλας.

Ο Σλοβένος μάλιστα με καλή εκτέλεση φάουλ λίγο έλειψε να σκοράρει στο 74’, ωστόσο η μπάλα βρήκε στο τείχος και βγήκε κόρνερ.

Το επόμενο λεπτό ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ προσπάθησε να ενισχύσει περαιτέρω την επίθεση περνώντας στη θέση των Μουργκ και Βιεϊρίνια τους Σίντκλεϊ και Ακπομ.

Το γκολ ωστόσο ήρθε από τους φιλοξενούμενους στο 86’.

Ο Κρέσπο γύρισε με το κεφάλι στον Ζίφκοβιτς σε μια φαινομενικά ακίνδυνη φάση, με τον Σέρβο γκολκίπερ για έναν ακατανόητο λόγο να επιχειρεί να διώξει με τα πόδια αντί να μπλοκάρει. Στην προσπάθειά του αυτή βρήκε αέρα και ο επερχόμενος Κόντε σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

Στον χρόνο που απέμεινε οι Γιαννιώτες έκλεισαν κάθε πιθανό διάδρομο προς την εστία, με τους αγχωμένους παίκτες του ΠΑΟΚ να μην μπορούν να φτάσουν έστω στην ισοφάριση.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να βγάλει τα σπασμένα τώρα στην Τρίπολη την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Αστέρα, μια αποστολή που μόνο έυκολη δεν είναι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (73' Σίντκλεϊ), Σβαμπ, Ντόουγκλας (61' Κούρτιτς), Μπίσεσβαρ, Καγκάβα (61' Μιτρίτσα), Μουργκ (73' Άκπομ), Σφιντέρσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Σάλιακας, Ντομίνγκες, Καραχάλιος, Σνάιντερ (89' Λώλης), Γκαρντάφσκι, Περέα (79' Μορέιρα), Κόντε.

Δείτε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση: