Skip to main content

Νικηφόρα πρεμιέρα Κωστένογλου στον πάγκο του Άρη,1-0 τον Αιγινιακό-vid

Σκόρερ για τους κιτρινόμαυρους που συνέχισαν με νίκη την προσπάθειά τους ώστε να φτάσουν στις θέσεις της ανόδου ήταν ο Ανδρέας Τάτος

Τη νίκη με 0-1 κατέκτησε ο Άρης στην Κατερίνη κόντρα στον Αιγινιακό για την 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στην 3η θέση έχοντας 41 βαθμούς ενώ αντίθετα η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται στην 16η θέση με 12 βαθμούς.

Οι κιτρινόμαυροι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς καθώς στο ο Τάτος σούταρε μέσα από την περιοχή και νίκησε τον Τόλιο για το 0-1.

Ο Άρης έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ώστε να αυξήσει το προβάδισμά του όταν στο 25’ ο Μιλούνοβιτς από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα εκτός εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του συλλόγου συνέχισαν δυνατά και μόλις στο 46΄ έχασαν ακόμη μια σπουδαία ευκαιρία όταν ο Ίλιτς από θέση βολής πλάσαρε πάνω από την εστία του Τόλιου.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έριξαν ταχύτητα διαφυλάσσοντας παράλληλα το προβάδισμά τους ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τελείωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες καθώς στο 86΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καράμπελας.

Οι συνθέσεις:

Αγινιακός (Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης (56΄Γκατσολάρι), Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Μήλιος, Πατράλης, Αντωνιάδης (46΄Τοπαλίδης), Μπουρντουζάν, Ζούρκος, Σκραγιάρας.

Άρης (Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ταυλαρίδης (35΄Χαριτωνίδης), Ρόβας (63΄Παυλίδης), Μπαργκάν, Γκαρσία, Τάτος (77΄Καπνίδης), Μιλούνοβιτς, Σόουζα, Ίλιτς.