Skip to main content

Πρεμιέρα με νίκη για τον ΠΑΟΚ, 2-1 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (video)

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έκανε το καθήκον της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τώρα στρέφεται στη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-1 στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική της Super League 1.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, η οποία παρατάχθηκε με νέα πρόσωπα σε σχέση με το ματς της Πέμπτης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, ήταν μέτρια καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφερε να πάρει το πρώτο τρίποντο στη σεζόν.

Το πρώτο γκολ για τον Δικέφαλο του Βορρά στη σεζόν πέτυχε στο 27ο λεπτό με κεφάλια ο Κάρολ Σφιντέρσκι μετά από όμορφη σέντρα του Δημήτρη Γιαννούλη.

Το 2-0 ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο 76’ με τον Γιόσιπ Μίσιτς, που είχε περάσει ως αλλαγή. Ο Κροάτης μέσος με σέντρα-σουτ από δύσκολη γωνία νίκησε τον Κνετ, σφραγίζοντας τη νίκη για τους ασπρόμαυρους.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στις καθυστερήσεις με το όμορφο τέρμα του Ντάλσιο, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη.

Oι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης. Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος Ντούγκλας, Εσίτι, Μπίσεσβαρ (Μίσιτς 61′), Λημνιός, Πέλκας (Ζαμπά 79′), Σβιντέρσκι (Ακπόμ 67′)

Παναιτωλικός (Κάστρο): Κνετ, Λιάβας Γιοβάνοβιτς, Μαλής, Σανιά, Λουσέρο (Τσιγγαράς 77′), Ντάλσιο, Ρομάν (Ντουάρτε 68′), Φυτόπουλος (Μιμίτο 55′), Ντίαζ, Μπαΐροβιτς.

Δείτε εδώ την παρακάμερα του αγώνα