Skip to main content

Έβγαλε αντίδραση ο ΠΑΟΚ, νίκη με 3-1 επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ (vid)

Με το δεξί μπήκε στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ ξεπερνώντας το εμπόδιο της ΑΕΚ στην Τούμπα νικώντας με 3-1, έχοντας αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισαν τα πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ αφού επικράτησε με 3-1 της ΑΕΚ στην Τούμπα και κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον στο μίνι πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Γκαρσία μπήκαν δυναμικά στον αγώνα και άνοιξαν το σκορ με τον Ζίφκοβιτς στο 3’ που έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας νικώντας τον Αθανασιάδη.

Στο 32’ ο Σβιντέρσκι έκανε το 2-0 μετά από πάσα του Ελ Καντουρί, όμως ο ρέφερι της αναμέτρησης ακύρωσε το γκολ λόγω χεριού του Μαροκινού στην έναρξη της φάσης.

Αντ’ αυτού η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Ολιβέιρα μετά από υποδειγματική αντεπίθεση.

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ πέρασε ξανά μπροστά με γκολ από τα αποδυτήρια στην επανάληψη, όπου ο Σβαμπ με εντυπωσιακή ενέργεια απέφυγε δύο αμυντικούς της ΑΕΚ, έδωσε στον Τζόλη, ο οποίος έκανε το γύρισμα στον Σβιντέρσκι και ο Πολωνός με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Αθανασιάδη και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Η ΑΕΚ πίεσε από εκεί και πέρα για την ισοφάριση, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έγινε επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές o Ζίφκοβιτς στο 89’ νίκησε σε τετ α τετ τον Αθανασιάδη για δεύτερη φορά κάνοντας το 3-1 και κλείδωσε τη νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Κορυφαίοι για τον Δικέφαλο του Βορρά ήταν φυσικά ο Ζίβκοβιτς που πέτυχε τα δύο γκολ και ο επίσης σκόρερ Σβιντέρσκι.