Skip to main content

Με το δεξί στο κύπελλο ο Άρης (3-0) κόντρα στον Αιγινιακό (vid)

Σκόρερ για το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου στην εύκολη νίκη των κιτρινόμαυρων ήταν ο Αντώνης Καπνίδης και ο Λούκα Μιλούνοβιτς.

Τη νίκη με 0-3 πήρε στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας ο Άρης κόντρα στον Αιγινιακό για την 1η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σέρβο μεσοεπιθετικό Λούκα Μιλούνοβιτς που πέτυχε δύο γκολ ενώ είχε και μία ασίστ.

Το σκορ για τους κιτρινόμαυρους άνοιξε στο 19΄ο Αντώνης Καπνίδης με ωραίο πλασέ υποδεχόμενος την μπάλα μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Λούκα Μιλούνοβιτς.

Στο 33΄οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους όταν ο Μάρκος Ντούνης σούταρε δυνατά με τον Θανάση Τόλιο να αποκρούει εντυπωσιακά.

Το 2ο γκολ για τον Άρη ήρθε στο 71΄όταν ο Κενάν Μπαργκάν σένταρε από τ' αριστερά και ο Λούκα Μιλούνοβιτς πετάχθηκε στην μπάλα και με πλασέ έκανε το 0-2.



Το κρεσέντο του Σέρβου μεσοεπιθετικού ολοκληρώθηκε στο 83΄όταν μετά εκτέλεση κόρνερ του Ανδρέα Τάτου, ο Λούκα Μιλούνοβιτς πλάσαρε από την μικρή περιοχή και πέτυχε το 0-3 μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους του Άρη που βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» στο γήπεδο της Βέροιας έδωσε ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης.

Οι συνθέσεις:

Αιγινιακός (Αμανατίδης): Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Ζγκούρη (81’ Ποσίνκοβιτς), Γκατζολάρι (60’ Κυζιρίδης), Παπουτσογιαννόπουλος, Ζούρκος, Πασαλίδης, Γκούρτσας, Φασίδης (64’ Ραγκέλοφ), Πατράλης.

Άρης (Αναστόπουλος): Διούδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας (75′ Παυλίδης), Ανάκογλου, Τάτος, Ντούνης (62’ Μπαργκάν), Μιλούνοβιτς (82′ Αντρέου), Καπνίδης.