Skip to main content

Πρεμιέρα με το μιούζικαλ «Naked boys singing»

Η θεατρική επιτυχία που παίζεται για δέκα σεζόν στο Μπρόντγουέϊ τώρα και στη Θεσσαλονίκη.
Το κωμικό μιούζικαλ «Naked boys singing» (Γυμνά αγόρια τραγουδούν) κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη στις 14 Οκτωβρίου στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Η παράσταση που παίζεται με επιτυχία για δέκα σεζόν στο Μπρόντγουέϊ και τάραξε τα θεατρικά νερά της Αθήνας, κατά την περσινή περίοδο, ανεβαίνει βόρεια για λίγες παραστάσεις. Το κάστ είναι ανανεωμένο και παίζουν οι: Μάνος Πίντζης, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Γιώργος Βαλάρης, Στέλιος Κρητικός, Δημήτρης Αιβαλιώτης, Νίκος Νικολάου, Γιώργος Δούρος και η Σοφία Μουτίδου ως guest.

Το έργο

Το «Naked Boys Singing» ξεκίνησε την καριέρα του το 1998, στη Νέα Υόρκη και παρά το γεγονός ότι σόκαρε αρχικά, εξαιτίας του ανδρικού γυμνού, τόσο οι κριτικές όσο και η αγάπη του κοινού, το ανέδειξαν αμέσως ως ένα από τα δημοφιλέστερα θεάματα της αμερικάνικης μητρόπολης. Έτσι, 10 χρόνια αργότερα εξακολουθεί να παίζεται με αμείωτη επιτυχία στη Νέα Υόρκη, αλλά και σε αρκετές χώρες του κόσμου!

Η πρωτοτυπία του σπονδυλωτού μιούζικαλ είναι ότι πέρα από την ενδιαφέρουσα μουσική και τις χορογραφίες, τολμά να ασχοληθεί με το ανδρικό γυμνό -θέμα ταμπού ακόμη και σήμερα- παρουσιάζοντας το αθώο του πρόσωπο, όπως άλλωστε είναι και από τη φύση του.

Η ελληνική απόδοση του έργου, αντιμετωπίζει χιουμοριστικά διάφορους προβληματισμούς του σύγχρονου άνδρα, όπως οι προσδοκίες της οικογένειας και της κοινωνίας από εκείνον, οι σχέσεις, η ερωτική ζωή, η καριέρα, η μοναξιά, η αποξένωση των αστικών κέντρων κ.α.

Εφτά εντυπωσιακοί άντρες επί σκηνής με ζωντανή μουσική, βίντεο προβολές και ταλέντο στο τραγούδι και το χορό δεν διστάζουν να αποκαλύψουν τη «γυμνή αλήθεια» τους... επιτυγχάνοντας ένα αισθησιακό και άκρως καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση!