Skip to main content

Πρεμιέρα σήμερα για την τροφοδότηση με φυσικό αέριο στο Νέο Ρύσιο

Από τις αρχές του 2019 η επέκταση του δικτύου για την τροφοδότηση των Δημοτικών Κοινοτήτων Βασιλικών, Ταγαράδων, Αγ. Παρασκευής και της Σουρωτής

Tην τροφοδότηση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στο Νέο Ρύσιο, εγκαινιάζει το απόγευμα, σε εκδήλωση στην πλατεία κοινοτικού καταστήματος Ν. Ρυσίου, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ).

Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδας Μπακούρας, η επέκταση του δικτύου του φυσικού αερίου αφορά 3 χιλιόμετρα στο Νέο Ρύσιο και μπορούν να τροφοδοτηθούν όσοι βρίσκονται «πάνω» σε αυτά ενώ η επέκταση του δικτύου θα συνεχιστεί σύμφωνα με τις αιτήσεις ενδιαφέροντος.

«Ήδη πάντως, έχουν κατατεθεί 300 αιτήσεις για σύνδεση στην περιοχή» ξεκαθάρισε ο κ. Μπακούρας, προσθέτοντας ότι άμεσα θα συνδεθούν και 7 δημοτικά κτίρια του Νέου Ρυσίου.

«Παράλληλα, στις αρχές του 2019, θα αρχίσει η επέκταση του δικτύου για την τροφοδότηση των Δημοτικών Κοινοτήτων Βασιλικών, Ταγαράδων, Αγ. Παρασκευής και της Τοπικής Κοινότητας Σουρωτής» ανακοίνωσε ο κ. Μπακούρας.