Skip to main content

Πρεμιέρα σήμερα για τον θερινό κινηματογράφο στην Πολίχνη

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, το οποίο καλείται προαιρετικά να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά

Ανοίγει αυλαία σήμερα ο θερινός κινηματογράφος “ Τζένη Καρέζη” του Δήμου Παύλου Μελά στην Πολίχνη, με 10 διαφορετικές ταινίες και 71 συνολικά προβολές, έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2018.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, το οποίο καλείται προαιρετικά να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με το “ εισιτήριο αγάπης”, δηλαδή είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, είδη υγιεινής και προσωπικής φροντίδας για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Πρεμιέρα του καλοκαιρινού κινηματογράφου κάνει η Αμερικανική ταινία μυστηρίου«Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές», παραγωγής 2017, σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα και με πρωταγωνιστές μια πολυμελή ομάδα χολιγουντιανών σταρ, τους Κένεθ Μπράνα, Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Πενέλοπε Κρουζ, Γουίλεμ Νταφόε, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζούντι Ντεντς.

Tο μυθιστόρημα μυστηρίου της Βρετανίδας συγγραφέως Αγκάθα Κρίστι αναβιώνει κινηματογραφικά με απόλυτο πρωταγωνιστή τον δαιμόνιο αστυνομικό Ηρακλή Πουαρό.

Η φετινή πρεμιέρα θα έχει γιορτινό χαρακτήρα καθώς θα πραγματοποιηθεί υπό τους ήχους των μελών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της ΙΡΙΣ.