Skip to main content

Πρεμιέρα την Τετάρτη για το Cine Πυλαία με δωρεάν είσοδο

Ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος στην Πυλαία ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη Τετάρτη και προσφέρει δωρεάν προβολή μίας ελληνικής ταινίας.

Για 9η συνεχή χρονιά το «CINE Πυλαία», ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος στην Πυλαία, κάνει αυλαία την Τετάρτη 9 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, με τη δωρεάν προβολή μιας ελληνικής ταινίας που αγαπήθηκε από το κοινό.

Ο λόγος για την κοινωνική ταινία "ΤΖΑΜΑΪΚΑ", σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού και με πρωταγωνιστές τους Φάνη Μουρατίδη, Σπύρο Παπαδόπουλο, Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Μια ταινία για τις γλυκόπικρες αλήθειες της ζωής, όπου χιούμορ και συγκίνηση προσπαθούν να συνδυαστούν στην ιστορία δύο αδερφών εντελώς αντίθετων μεταξύ τους: του Άκη, ενός οικογενειάρχη, ταξιτζή με πολλά χρέη και του Τίμου, ενός γνωστού τηλεπαρουσιαστή, γυναικά και μποέμ. Δύο δεμένα μεταξύ τους αδέρφια, τα οποία απομάκρυνε πριν από χρόνια μια παρεξήγηση. Ο θάνατος της μητέρας τους δεν στέκεται αφορμή για να τα ξαναβρούν, όμως η ζωή είναι γεμάτη ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις, σε μια κωμωδία με έντονα δραματικά στοιχεία, περιστασιακές στιγμές συγκίνησης και μια πειστική ερμηνεία από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η είσοδος είναι δωρεάν, με προηγούμενη τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα 2313301013 και 2313302635 (από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα). Και το φετινό καλοκαίρι βάζουμε σε πρώτο πλάνο την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα και τους κανόνες της πολιτείας.

Από την Πέμπτη 10 Ιουνίου ξεκινούν και οι κανονικές προβολές, με την παιδική ταινία «Τομ και Τζέρι», σε σκηνοθεσία Τιμ Στόρι, που θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, κάθε μέρα στις 9 το βράδυ. Με τις περιπέτειες του ποντικού Τζέρι και του γάτου Τομ στο καλύτερο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, σε μια εντυπωσιακή μίξη κλασσικών κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης.

«Η πρεμιέρα των δημοτικών μας κινηματογράφων είναι η απόδειξη πως το καλοκαίρι ξεκίνησε. Η αυλαία άνοιξε στο ‘Cine ΠΑΝΟΡΑΜΑ’ και συνεχίζεται από την Τετάρτη στην Πυλαία, με το αδελφάκι του, το ‘Cine ΠΥΛΑΙΑ’. Kαι φέτος με ποιότητα στις ταινίες, με ασφάλεια και με μεγάλη προσοχή  τηρώντας όλα τα μέτρα δημόσιας ασφάλειας. Και με ταβάνι τον ουρανό με τ’ άστρα», τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.