Skip to main content

Πρέσβεις και διπλωμάτες τραγουδούν για τα Παιδικά Χωριά SOS

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, διπλωμάτες από ένδεκα χώρες συναντιούνται για την τέταρτη συναυλία «Diplomats in Concert in Athens» .

Πρέσβεις, διπλωμάτες και Έλληνες λυρικοί καλλιτέχνες, συναντώνται για τέταρτη συνεχή χρονιά σε μια μουσική εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

Η εκδήλωση με τίτλο «Diplomats in Concert in Athens» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Θα συμμετάσχουν πρέσβεις και μέλη του διπλωματικού σώματος από την Αυστραλία, την Αυστρία, τη Γερμανία, τη Γεωργία, την Ιαπωνία, τον Καναδά, το Λουξεμβούργο, το Μπαγκλαντές, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία και την Τσεχία.

Επίσης, θα πάρουν μέρος η σοπράνο Άννα Στυλιανάκη, ο βαρύτονος Διονύσης Σούρμπης, το τζαζ τρίο του Τάκη Φαραζή (John Balikos Jazz Trio) και οι πιανίστες, Ευγενία Βοτανοπούλου, Δημήτρης Γιάκας και Πάνος Καράν.

Τη διεύθυνση θα έχει ο μαέστρος, Αγαθάγγελος Γεωργακάτος.

Το σχεδιασμό του φωτισμού υπογράφει η Ελευθερία Ντεκώ, ενώ την επιμέλεια και την οργάνωση της παραγωγής έχει ο Νίκος Τσαούσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα των Σούμπερτ, Βιβάλντι, Σοπέν, Ροσίνι, Τσαϊκόφσκι, Βέρντι, Νίνο Ρότα, Μίκη Θεοδωράκη.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν για τον εξοπλισμό ενός σπιτιού στο νέο Παιδικό Χωριό SOS στο Ηράκλειο Κρήτης.