Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018
x

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

«Είναι δύσκολο να συγκρίνω την συμμετοχή σε Mundial με οποιοδήποτε ματς, ίσως θα την συνέκρινα με κάποιον τελικό», δήλωσε ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ

Έτοιμος να αγωνιστεί στο Mundial έχοντας το μέγιστο δυνατό κίνητρο στο παιχνίδι της Σερβίας κόντρα στην Ελβετία εμφανίστηκε μιλώντας σε σερβικά ΜΜΕ, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δήλωσε:

Για την αναμέτρηση με την Ελβετία: «Σίγουρα θα είναι ντέρμπι το ματς με την Ελβετία, δεν υπάρχει παίκτης με μεγαλύτερο κίνητρο από εμένα. Πολλοί φίλοι μου από την Ελβετία, θέλουν να κερδίσω... Αγωνίστηκα για αυτούς, όμως τώρα αγωνίζομαι για την Σερβία και θα υπάρχει ένα περίεργο συναίσθημα. Εγώ όμως θέλω τη νίκη.

Στην Ελβετία, ζουν πολλοί από τα Βαλκάνια. Σχεδόν όλοι τους είναι ταλαντούχοι, δεν μου προκαλεί έκπληξη που διακρίνονται και είναι ανάμεσα στους καλύτερους της Ελβετίας».

Για τη συμμετοχή του στο Mundial: «Είναι δύσκολο να συγκρίνω την συμμετοχή σε Mundial με οποιοδήποτε ματς, ίσως θα την συνέκρινα με κάποιον τελικό. Σε αυτή τη διοργάνωση δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, ότι κάνεις σε ένα ματς το έκανε. Κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό και έχουμε πολλούς παίκτες στη Σερβία, που έχουν παίξει τόσο σημαντικά ματς».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ