Skip to main content

Πρίντεζης: Πηγαίνουμε στην Κίνα για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε πως πρέπει να βοηθήσουν όλοι τον Αντετοκούνμπο ώστε και αυτός να βοηθήσει με τη σειρά του για να έρθει μία διάκριση

Με σκοπό να πετύχουν κάτι σπουδαίο αναχωρούν οι Έλληνες διεθνείς για την Κίνα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης τονίζοντας πως πρέπει να βοηθήσουν όλοι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ώστε και αυτός να βοηθήσει με τη σειρά του για να έρθει μία διάκριση.

Χαρακτηριστικά, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Όλοι ξέρουμε ότι αν πάμε στην Κίνα και γυρίσουμε με ένα μετάλλιο θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θέλω όμως να το βλέπω όσο πιο ταπεινά γίνεται. Έχουμε λίγες μέρες για να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα που δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης, στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε κάποιες αδυναμίες. Να έχουμε περισσότερη κίνηση και να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα. Είναι πολύ όμορφο το κλίμα, είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι με το ρόλο μας και πηγαίνουμε με σκοπό να πετύχουμε κάτι σπουδαίο.

Η ενέργεια που εισπράττουμε από τον κόσμο είναι πολύ θετική και όλοι μας θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους, που αγαπούν πολύ αυτή την ομάδα. Ο Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο) είναι αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία του, όλος ο κόσμος το ξέρει.

Είναι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσει μια διαφορετική κατάσταση από το ΝΒΑ, αλλά θέλουμε να τον βοηθήσουμε και να βοηθήσει αυτός εμάς, ώστε να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα».