Skip to main content

Προ των πυλών η 29η Ανθοκομική Έκθεση στην Καλαμαριά

Τα εγκαίνια προγραμματίζονται να γίνουν την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016 στις 7 το απόγευμα, από το δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη.

Στην καρδιά της Άνοιξης, η Δημοτική Εμπορική Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της 29ης Ανθοκομικής έκθεσης για τους επισκέπτες–φίλους των λουλουδιών, στη μαγευτική πλαζ της Αρετσούς. Τα εγκαίνια προγραμματίζονται να γίνουν την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016 στις 7 το απόγευμα, από το δήμαρχο Θεοδόση Μπακογλίδη.

Και ενώ η 29η Ανθοκομική είναι προ των πυλών, το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Απριλίου στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού θα σταθμεύσει το φορτηγάκι της ΔΕΤΕΚ με 2.000 φυτά σε γλαστράκια. Τις δύο αυτές μέρες από τις 11.30 το πρωί, εργαζόμενοι της ΔΕΤΕΚ θα προσφέρουν δωρεάν στους πολίτες από ένα φυτό, προσκαλώντας τους να επισκεφθούν την Ανθοέκθεση και να συμμετάσχουν στο Πρωτομαγιάτικο γλέντι, που θα γίνει την Τρίτη 3 Μαΐου στον ίδιο χώρο.

Εκείνη την ημέρα ζωντανό πρόγραμμα με το μουσικό συγκρότημα του Σάκη Χαβιάρα και της Κατερίνας Κυριακού, θα παίξουν και θα τραγουδήσουν λαϊκά και έντεχνα κομμάτια, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια θα έχει ο Βασίλης Φυλλαρίδης.

Μια μέρα νωρίτερα, την Δευτέρα 2 Μαΐου ξεκινά και η λειτουργία των δύο δημοτικών αναψυκτηρίων, που βρίσκονται το ένα στις εγκαταστάσεις της πλαζ Αρετσούς και το άλλο επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα, παρέχουν ανταγωνιστικές τιμές, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εκπληκτική θέα.