Skip to main content

Η λύση για άμεση ανανέωση στο πρόσωπο χωρίς αποθεραπεία

Ο πλαστικός χειρουργός σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, Ευάγγελος Ακτσαλής, δίνει την απάντηση για άμεση και στοχευμένη ανανέωση χωρίς αποθεραπεία.

*Του Ευάγγελου Ακτσαλή

Με τις γιορτές να βρίσκονται προ των πυλών όλοι μας αισθανόμαστε την ανάγκη για ανανέωση και επιθυμούμε να υποδεχτούμε το νέο έτος με καλύτερη διάθεση!

Συχνά μας ρωτάτε: Ποια είναι η λύση για άμεση και στοχευμένη ανανέωση χωρίς αποθεραπεία;

Το μπότοξ, η συχνότερα διενεργούμενη μη- επεμβατική θεραπεία παγκοσμίως, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ρυτίδες του προσώπου μας στις περιοχές με τη μεγαλύτερη κινητικότητα αδυνατίζοντας ή και εξαλείφοντας τις ενοχλητικές ρυτίδες.



Άλλες, λιγότερο συνήθεις ενδείξεις χρήσης της τοξίνης στο πρόσωπο, είναι το υπερδραστήριο πηγούνι, το ουλώδες χαμόγελο και ο υπερτροφικός καθελκτήρας μυς της γωνίας του στόματος, που προσδίδει μιαν όψη θλιμμένη στο κάτω ήμισυ του προσώπου μας ("μαριονέττες").



Στην περιοχή του σαγονιού το μπότοξ μπορεί να βελτιώσει ως ένα βαθμό το περίγραμμά του αν εγχυθεί στο πλάτυσμα, δηλαδή στον ισχυρό μυ του λαιμού που τραβάει το δέρμα του προσώπου μας προς τα κάτω, αφαιρώντας έτσι ένα μέρος του πολυπόθητου περιγράμματος ("Nefertiti- lift").

Έχετε απορίες; Βρισκόμαστε στην διάθεση σας!

Επισκεφθείτε το www.aktsalis.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας: Μητροπόλεως 51, Θεσσαλονίκη,
Τηλ: 2310 225 196
contact@aktsalis.gr

Ο Ευάγγελος Ακτσαλής είναι πλαστικός χειρουργός σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες