Skip to main content

Προ των πυλών το πασχαλινό Flea Market στη Θεσσαλονίκη

Το πασχαλινινό Flea Market θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαρτίου έως τη 1η Απριλίου, στον ανοιχτό χώρο της ΧΑΝΘ (Τσιμισκή 136 δίπλα στο Θέατρο Αυλαία)

Η ομάδα του Flea Market Greece επιστρέφει με ένα πασχαλινό event για να προετοιμάσει τους επισκέπτες του για το καθιερωμένο event του Ιουνίου.

Το πασχαλινό Flea Market θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαρτίου έως τη 1η Απριλίου, στον ανοιχτό χώρο της ΧΑΝΘ (Τσιμισκή 136, Δίπλα στο Θέατρο Αυλαία )

«Σας περιμένουμε σε έναν αγαπημένο χώρο στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ, με πάνω από 200 εκθέτες, γεμάτο αντίκες, Vintage, ρούχα και χειροποίητα αξεσουάρ. Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο event μόδας, τέχνης και κουλτούρας», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Το φετινό Flea Market, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εργαστήρια κατασκευής κοσμημάτων, αναπαλαίωσης και μιας που η θεματική του event είναι πασχαλινή ο κάθε επισκέπτης έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει την δική του λαμπάδα παράλληλα με τα ψώνια του.

Εκδηλώσεις για παιδιά

Παράλληλα, θα υπάρχει πρόγραμμα και για τους μικρούς μας φίλους με θεάματα, παραστάσεις και απίθανες δραστηριότητες από τη σχολή Aerial Lab με φανταστικά ακροβατικά, εναέρια κόλπα, ζογκλέρ φίλους της ομάδας του Flea αλλά και facepainting, bubble show και κατασκευές. Ζωντανή μουσική, dj sets και για πρώτη φορά φαγητό και ποτό ώστε κάθε επισκέπτης να απολαύσει τη μαγική αυτή γιορτή η οποία θα κρατήσει 2 ολόκληρες ημέρες στο κέντρο της πόλης, σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία, ένα κτήριο που κρύβει τόσες πολλές αναμνήσεις, όπως και τα αντικείμενα που θα μπορεί κάποιος να ανακαλύψει στο event.  Ένα μοναδικό Flea Market με χιλιάδες επισκέπτες που αναμένονται να δώσουν δυναμικό παρόν.

Τι περιλαμβάνει το Flea Market περιληπτικά

Πρόκειται για ένα πολυμορφικό event, με πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων να πλαισιώνουν το κομμάτι της αγοράς.

Bands/Dj / Aerial / Juggling / Δράσεις για παιδιά / Vintage / Ρούχα / Sencond Hand / Κοσμήματα / Αξεσουάρ / Παπούτσια / Αντίκες / Συλλογές / Βινύλια / Comics / Μικροέπιπλα / Βιολογικά Προιόντα / Τρόφιμα

Προσοχή: 65% Flea συμμετοχές και 35% χειροποίητες κατασκευές.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Περισσότερα για την εκδήλωση εδώ.