Skip to main content

Πρόβλημα και με Νταλα Μπόνα

Ο Σαμουέλε Νταλά Μπόνα σκοπεύει να προσφύγει στη FIFA, προκειμένου να διεκδικήσει ολόκληρη την αποζημίωση του συμβολαίου του. Στην έξοδο ο Παντελή που τόνισε ότι αναιρέθηκαν όλες οι συμφωνίες του με τ
Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα οικονομικής φύσεως στον Ηρακλή, αφού ο Σαμουέλε Νταλα Μπόνα που φόρεσε για μισό ...φεγγάρι την φανέλα του «Γηραιού» στην φετινή Superleague σκοπεύει να προσφύγει στη FIFA, προκειμένου να διεκδικήσει ολόκληρη την αποζημίωση του συμβολαίου του. Σκέφτεται την αποχώρηση και ο Παντελή.

Τα διοικητικά και τα οικονομικά προβλήματα στον Ηρακλή δεν φαίνεται να έχουν σύντομα τελειωμό και ένα νέο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον πρώην παίκτη του «Γηραιού» Σαμουέλε Νταλα Μπόνα προβληματίζει τους ανθρώπους του συλλόγου.
Ο Ιταλός μέσος ήρθε στην Θεσσαλονίκη το προηγούμενο καλοκαίρι για λογαριασμό του Ηρακλή, η θητεία του όμως αποδείχτηκε εξαιρετικά ...«βραχύχρονη», αφού απ΄ ότι φάνηκε εκτός από τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε ο Ιταλός δεν φάνηκε να είχε και ιδιαίτερη ...διάθεση για μπάλα.

Μοιραία λοιπόν το συμβόλαιο του αμυντικού μέσου λύθηκε από την διοίκηση των «κυανόλευκων» με τον Ντάλα Μπόνα να παίρνει τρεις συναλλαγματικές επιταγές που προέβλεπε 20.000 ευρώ η καθεμία, όταν όμως πήγε να εισπράξει την πρώτη δεν υπήρχαν χρήματα. Κάπως έτσι ο Νταλα Μπόνα αποφάσισε να κάνει προσφυγή ζητώντας όλο το συμβόλαιο.

Παράλληλα, έχει προκύψει άλλο ένα πρόβλημα, αφού στο αθλητικό κέντρο της Αυστρίας, όπου έκανε προετοιμασία ο Ηρακλής το περασμένο καλοκαίρι οφείλεται ένα ποσό 30.000 ευρώ.

Στην έξοδο ο Παντελή

Την Παρασκευή πάντως ήταν η σειρά του Ανδρέα Παντελή να εκδηλώσει τη δυσαρέσκειά του σχετικά με όσα συνέβησαν στο θέμα των μετοχών. Συγκεκριμένα, ο Κύπριος εμφανίστηκε ενοχλημένος διότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις διαπίστωσε ότι δεν θα είναι το απόλυτο αφεντικό στη Μίκρα.

O επίδοξος αγοραστής του «Γηραιού» εξέφρασε την απογοήτευσή του για την κατάσταση που επικρατεί, προαναγγέλοντας πιθανότατα την αποχώρησή του από τα «κοινά» του συλλόγου αν δεν βρεθεί άμεσα λύση στα φλέγοντα ζητήματα των «κυανόλευκων»:

«Εχουν αναιρεθεί όλες οι συμφωνίες που έχω κάνει με τον Αντώνη Ρέμο. Τι εξυπηρετεί άραγε το 42,63% των μετοχών, όταν γνωρίζουν όλοι ότι απαιτείται τουλάχιστον το 67% για να προχωρήσεις κάποια ζητήματα. Με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορώ να προχωρήσω κανένα θέμα», είπε αρχικά ο Κύπριος επιχειρηματίας και συνέχισε τονίζοντας: «Αν το ζήτημα του ιδιοκτησιακού δεν ξεκαθαρίσει μέχρι τη Δευτέρα, είμαι αναγκασμένος να αποχωρήσω για να μην κάνω άλλη ζημιά. Δεν έχω καμία διάθεση να γίνω μπαλάκι ούτε έχω σκοπό να μπω ανάμεσα στις αντιπαραθέσεις των ανθρώπων του Ηρακλή».