Skip to main content

Προβλήματα από κατολισθήσεις στο νομό Ιωαννίνων

Νέα προβλήματα από κατολισθήσεις, καταπτώσεις και καθιζήσεις σημειώθηκαν κατά τα τελευταία 24ωρα σε ορεινές περιοχές του νομού Ιωαννίνων.
Νέα προβλήματα από κατολισθήσεις, καταπτώσεις και καθιζήσεις σημειώθηκαν κατά τα τελευταία 24ωρα σε ορεινές περιοχές του νομού Ιωαννίνων. Καταπτώσεις μεγάλων λίθων σημειώθηκαν στην επαρχιακή οδό προς το Ανήλιο Μετσόβου.

Προσωρινά αποκαταστάθηκε η βατότητα του δρόμου από Πλατανούσα προς το νομό Άρτας. Επίσης από μηχανήματα αντιμετωπίστηκε καθίζηση και αποκαταστάθηκε η συγκοινωνία στη θέση «Σουσουνίτσα» στο Ελεύθερο Κόνιτσας.

Μεγάλη καθίζηση επί του οδοστρώματος σημειώθηκε επί της επαρχιακής οδού προς Μιχαλίτσι - Παλαιοχώρι Συρράκου και κατάπτωση στον επαρχιακό δρόμο προς Αμάραντο. Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες για την αποκατάσταση της βατότητας στους δρόμους που οδηγούν προς τα χωριά Αηδονοχωρίου, Μελισσόπετρας, Αετόπετρας Κόνιτσας, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Σε όλες τις περιπτώσεις αλλά και σε καθιζήσεις και κατολισθήσεις προηγούμενων ημερών, εργάζονται μηχανήματα για να αποκατασταθεί η συγκοινωνία.