Skip to main content

Προχωρά η διαπλάτυνση επικίνδυνης στροφής στο Ωραιόκαστρο

Ο δήμος Ωραιοκάστρου τονίζει πως «σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει εκλείψει οριστικά ο κίνδυνος στη συγκεκριμένη στροφή».

Δημοπρατείται στις 5 Απριλίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το έργο «Διαπλάτυνση της στροφής στη ΧΘ.: 3+744.07 έως Χ.Θ.: 3+911.65 της Επαρχιακής Οδού 4 Θεσσαλονίκης Ωραιοκάστρου», προϋπολογισμού 230.000 ευρώ.

Θα απαιτηθεί ένα ακόμη μικρό χρονικό διάστημα προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Ωραιοκάστρου, «σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει εκλείψει οριστικά ο κίνδυνος στη συγκεκριμένη στροφή (Τρελή Στροφή)».

Η δημοτική ενότητα Ωραιοκάστρου επικέντρωσε το ενδιαφέρόν της στην εξεύρεση λύσης για το επικίνδυνο σημείο της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης- Ωραιοκάστρου.

Έπρεπε, ωστόσο, να υπάρξει η σύμφωνη γνώμη των κατοίκων της όμορης περιοχής και στη συνέχεια να ασκηθεί πίεση προς τις υπερκείμενες αρχές ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος αναμονής μέχρι την οριστική λύση.

«Πρώτο μέλημα κάθε δημοτικής αρχής είναι η διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών της. Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση που ένα χρονίζον πρόβλημα του Ωραιοκάστρου θα αποτελεί στο αμέσως επόμενο διάστημα παρελθόν. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο τις παρεμβάσεις μας και σε κάθε άλλη παρόμοια περίπτωση» δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.