Skip to main content

Προχωρά σε απολύμανση όλων των χώρων του αύριο ο ΑΣ Άρης

Ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης γνωστοποίησε πως το κολυμβητήριο αλλά και το κλειστό του kick boxing θα παραμείνουν κλειστά.

Στην απολύμανση όλων των χώρων του, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει αύριο ο ΑΣ Άρης.

Μάλιστα, ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης γνωστοποίησε πως το κολυμβητήριο αλλά και το κλειστό του kick boxing θα παραμείνουν κλειστά ενώ για τους υπόλοιπους χώρους το πρόγραμμα προπονήσεων θα αναπροσαρμοστεί από τους υπεύθυνους των τμημάτων, με ώρα έναρξης μετά τις 17:00.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (10/03) θα προχωρήσει στην απολύμανση όλων των χώρων του, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η έξαρση του κοροναϊού και στην Ελλάδα είναι ένα λίαν ανησυχητικό φαινόμενο και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ προχωρά άμεσα στην απολύμανση των χώρων του. Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης θα απολυμανθούν:

* το γυμναστήριο και το κολυμβητήριο του Α.Σ. ΑΡΗΣ

* τα γραφεία του Α.Σ. (οδός Αλκμήνης)

* το γραφείο μελών του Α.Σ. (οδός Παπαναστασίου)

* το κλειστό «Μάκης Νάτσης» (κάτω από τη θύρα 1)

* το κλειστό «Ανέστης Πεταλίδης» (κάτω από τη θύρα 3)

* τα κλειστά γυμναστήρια τζούντο, πάλης και πυγμαχίας, άρσης βαρών – crossfit και kick boxing

* ο χώρος διεξαγωγής αγώνων σκάκι.

Ως εκ τούτου, το γυμναστήριο και το κολυμβητήριο του Α.Σ. ΑΡΗΣ θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη (10/03), ενώ για τους υπόλοιπους χώρους το πρόγραμμα προπονήσεων θα αναπροσαρμοστεί από τους υπεύθυνους των τμημάτων, με ώρα έναρξης μετά τις 17:00 (το κλειστό του kick boxing θα παραμείνει κλειστό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας)».