Skip to main content

Prodexpo North: Σήμερα το Συνέδριο για τα ακίνητα στη Β. Ελλάδα

Σήμερα η Prodexpo North, το σημαντικότερο συνέδριο για την αξιοποίηση και την ανάπτυξη της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα.

Με Κεντρικούς Ομιλητές, τον Θεόδωρο Μητράκο, Υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, τον Χρήστο Λαμπρίδη, Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων, τη Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, Μέλος Δ.Σ., ΤΑΙΠΕΔ, τον Αθανάσιο Σαββάκη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, και τον Κώστα Αγοραστό, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, πραγματοποιείται σήμερα στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη η Prodexpo North, το σημαντικότερο συνέδριο για την αξιοποίηση και την ανάπτυξη της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα. Χορηγός επικοινωνίας είναι η Voria.gr.

Η Prodexpo North οργανώνεται σε συνέχεια 18 χρόνων επιτυχημένων συνεδρίων στην Αθήνα, με σκοπό να συζητηθούν οι προοπτικές ανάπτυξης της αγοράς της Βορείου Ελλάδας, ενώ θα παρουσιαστούν επίσης οι διεθνείς τάσεις και οι ευρύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος. 

Στο συνέδριο συμμετέχουν επίσης ως ομιλητές υψηλόβαθμα στελέχη των σημαντικότερων εταιρειών και φορέων του κλάδου, μεταξύ των οποίων ο  Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Dimand, η Τερέζα Μεσσάρη, Γενική Διευθύντρια CFO, COO, Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, η Άννα Αποστολίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, BriQ Properties ΑΕΕΑΠ, ο Γιώργος Φιλόπουλος, Διευθυντής Επενδύσεων, Trastor ΑΕΕΑΠ, ο Πάνος Παλαιολόγος, Πρόεδρος και Ιδρυτής, HotelBrain, ο Νίκος Χάντζος, Director of Intl Development Europe (Greece & Cyprus), Marriott International, Inc., ο Νίκος Μανομενίδης, Πρόεδρος, Ένωση Μεσιτών Πραγματογνωμόνων Ελλάδος (ΕΠΠΑ), η Φώφη Πασχαλίδου, Διευθύντρια Γρ. Θεσσαλονίκης, Danos | An alliance member of BNP PARIBAS Real Estate, ο Δημήτρης Τζιβράς, MRICS, Γενικός Διευθυντής Γρ. Θεσσαλονίκης, CBRE Atria κ.α.

Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός το οποίο στοχεύει στην δημιουργία ευκαιριών ανάπτυξης της αγοράς μέσα από τον διάλογο, την ενημέρωση και την δικτύωση. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται προεγγραφή στο www.prodexponorth.gr

Χορηγοί: Dimand S.A., Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ
Υποστηρικτές: Trastor ΑΕΕΑΠ, BriQ ΑΕΕΑΠ, Makt, CBRE Atria, CBRE Axies, Danos | an alliance member of BNP PARIBAS Real Estate, Manifest, ΕΠΠΑΘΕ
Με την ευγενική υποστήριξη: ICSC, RICS Greece, ULI Greece & Cyprus, ΣΕΑΑΚ
Χορηγός Επικοινωνίας: Voria.gr