Τρίτη 20 Αυγούστου 2019
x

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΣΘ: ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης τονίζει πως «ο χρόνος όμως κυλά γρήγορα και η δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει τη Δημοκρατία».

Επίθεση στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας εξαπολύει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Νίτσας, καταδικάζοντας «την προσπάθεια φίμωσης του Ιατρικού Σώματος σε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη για τους γιατρούς και ολόκληρη τη χώρα μας».

«Τη στιγμή που όλη η χώρα ετοιμάζεται για το Θείο Δράμα, δημοσιεύεται απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού για ακύρωση των εκλογών στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και ταυτόχρονη αυθαίρετη καθαίρεση του εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου με πλειοψηφούσα παράταξη την ΔΗΚΙ-ΕΝΟΣΥ με 62%» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Νίτσας και συνεχίζει:

»Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καταδικάζει την προσπάθεια φίμωσης του Ιατρικού Σώματος σε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη για τους γιατρούς και ολόκληρη τη χώρα μας.

»Προφανώς όμως εν όψει των προσεχών συνεχών εκλογικών αναμετρήσεων, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας προτιμά να έχει απέναντί της βολικούς συνομιλητές αντί της δυνατής φωνής των γιατρών της χώρας.

»Ο χρόνος όμως κυλά γρήγορα και η δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει τη Δημοκρατία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ