Πέμπτη 28 Μαΐου 2020
x

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΕΡΩΝ: ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΗΡΥΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

«Το τελωνείο των Κήπων είναι ανοιχτό και η κατάσταση είναι χειρότερη. Το πρωί ήμασταν 6-7 άτομα και κόντεψαν να μας λιντσάρουν», είπε ο πρόεδρος

Για τους πρόσφυγες και μετανάστες που προσπαθούν να περάσουν τις τελευταίες ώρες από τα ελληνοτουρκικά σύνορα προς τη χώρα μας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φερών και Πόρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Αθανάσιος Πεμούσης.

«Υπάρχει πολύς κόσμος στο πρώην φυλάκιο. Από χθες και όλο το βράδυ, περνούν από παντού, όμως η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και τους επαναπροωθούμε πάλι πίσω. Οι Τούρκοι τους περνάνε με βάρκες σε σημεία που δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε. Το έχω δει με τα μάτια μου» ανέφερε αρχικά ο κ. Πεμούσης.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε έναν ακήρυχτο πολεμο, έχουμε αγανακτήσει. Είναι πολύς ο κόσμος και από όποια εθνικότητας θες. Είναι ψέμα ότι είναι πρόσφυγες. Το τελωνείο των Κήπων είναι ανοιχτό και η κατάσταση είναι χειρότερη. Το πρωί ήμασταν 6-7 άτομα και κόντεψαν να μας λιντσάρουν. Πρέπει να αντιδράσουμε σαν χώρα, πρέπει η κυβέρνηση να κλείσει το τελωνείο των Κήπων. Κάνω έκκληση σαν της Δημοτικής Ενότητας Φερών και Πόρου».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ