Skip to main content

Πρόεδρος ΟΑΣΘ: Δεν έχει κανένα νόημα η αυριανή απεργία των εργαζομένων

Έχει δρομολογηθεί η τακτοποίηση ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους, κάτι το οποίο, όπως τονίζει ο κ. Σκόδρας, είναι γνωστό σε όλους

Δεν έχει κανένα νόημα η αυριανή απεργία του Συνδικάτού Εργαζομένων ΟΑΣΘ, σημειώνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Γιώργος Σκόδρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει δρομολογηθεί η τακτοποίηση των ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους, κάτι το οποίο, όπως τονίζει ο ίδιος, είναι γνωστό σε όλους στο Συνδικάτο. «Δεν υπάρχει κάποια διαφωνία και κάποια αντιπαράθεση στα θέματα αυτά. Χρειάζονται όμως το χρόνο τους», υπογραμμίζει ο κ. Σκόδρας.

Συμπληρώνει ότι η διοίκηση του ΟΑΣΘ παρέλαβε ένα ναρκοθετημένο πεδίο στον Οργανισμό, με συνέπεια, για κάθε ζήτημα στο οποίο πρέπει να γίνει διαχείριση, να αναφύονται δεκάδες προβλήματα.

«Νομίζω ότι λίγη υπομονή θα βοηθήσει τον ίδιο τον Οργανισμό και τους εργαζόμενους σε αυτόν. Το βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να ταλαιπωρούμε τους συμπολίτες μας, ιδίως σε αυτή την περίοδο, που προσπαθούμε να επανέλθουμε μετά από τη διετή πανδημία», καταλήγει ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ - Αεροδρόμιο Νυχτερινό.