Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ: Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ LOCKDOWN

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων ξέσπασε με αφορμή τις μαζικές ακυρώσεις, εξαιτίας, όπως λέει, της παραπληροφόρησης του κοινού.

«Εκπροσωπώ έναν χώρο που έχει τηρήσει τα μέτρα. Ουσιαστικά "την πατάμε" χωρίς λόγο», τόνισε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος, αναφερόμενος στα περιστατικά με συγχρωτισμούς και αυξημένα κρούσματα σε τουριστικούς προορισμούς.

Μάλιστα, αναλύοντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «OnLine», τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ την Παρασκευή, διευκρίνισε ότι «η Χαλκιδική δεν έχει lockdown και αυτό θα πρέπει να γίνει σαφές, διότι έχουμε από χθες σωρηδόν ακυρώσεις, εξαιτίας παραπληροφόρησης.

Φοράμε μάσκα στους εξωτερικούς δημόσιους χώρους και τη βγάζουμε όταν φτάσουμε στις οργανωμένες παραλίες που τηρούν όλα τα υγειονομικά μέτρα».

Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΟΞ απηύθυνε έκκληση για λήψη άμεσων εμπροσθοβαρών μέτρων και γενναίων ρυθμίσεων εξόφλησης οφειλών προς το Δημόσιο σε περισσότερες δόσεις.

«Η εποχικότητα τελειώνει έτσι κι αλλιώς με 35 – 40% μέση πληρότητα για Ιούλιο και Αύγουστο. Μεγαλύτερο πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν τα δωδεκάμηνης λειτουργίας ξενοδοχεία από το Σεπτέμβριο καθώς ματαιώνονται εκθέσεις και συνέδρια. Οι πληρότητες που κάνουν σήμερα οι μεγάλες πόλεις δεν αγγίζουν ούτε το 10%», σημείωσε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ