Skip to main content

Προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων στη Θεσσαλονίκη

Κεντρική συγκέντρωση σήμερα για τον Κ. Γκιουλέκα.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Α΄ Θεσσαλονίκης , Απόστολος Τζιτζικώστας, την Τρίτη επισκέφτηκε τους εργαζόμενους στο κτίριο διοίκησης του ΟΑΣΘ και στην συνέχεια συναντήθηκε με την δήμαρχο κα Δρίτσα  και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τριανδρίας.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Κωσταντίνος Γκιουλέκας θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική μου ομιλία, σήμερα το βράδυ στις 8.30 στο Βελλίδειο.

Η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. Α΄ Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη, την Τρίτη πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης, με μέλη του συλλόγου Αλληλεγγύης Υγείας.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ, Γιώργος Ορφανός, την Τρίτη το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρο Ζαγοράκη, τον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλία Βιολίδη και τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μίλτο Κανώτα,  για να συζητήσουν για θέματα που αφορούν σε όλα τα τμήματα της ομάδας του Δικέφαλου. 

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,  Χαράλαμπος Μπαρμπουνάκης, την  Τρίτη επισκέφτηκε τον ΟΣΕ ,το τροχόσπιτο του ΠΑΣΟΚ μπροστά στο σταθμό και το Εργοτάξιο του ΟΣΕ (στη Μενεμένη).

Η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ,  Αγγελική Τριαρίδου, επισκέφθηκε το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ,  ενώ στη συνέχεια έκανε περιοδεία στην περιοχή της Ηλιούπολης. Το απόγευμα θα παραβρέθηκε στην ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου.

Ο υποψήφιος των οικολόγων πράσινων, Χρήστος Μάτης ευχαρίστησε τους φίλους του από το χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της οικονομίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του για ποτό και συζήτηση σε κεντρικό μπαρ της πόλης.

Ο υπ. βουλευτής της Ν.Δ. στην Α΄ Θεσσαλονίκης Βενιαμίν Καρακωστάνογλου σήμερα επισκέφθηκε την Πλατεία της Άνω Πόλης και σε καταστήματα και κατοίκους της οδού Μούσκου, το μεσημέρι παρέστη σε συνάντηση υποψηφίων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ., που οργανώνει η ΔΑΚΕ και στη συνέχεια συναντήθηκε με πολιτικούς του φίλους στο Ωραιόκαστρο. Το απόγευμα θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας – Θράκης