Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020
x

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Ομιλίες, εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις των υποψηφίων

Ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. ΄Α Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, το βράδυ της Πέμπτης,  θα πραγματοποιήσει  προεκλογική ομιλία , στις  γυναίκες ψηφοφόρους της Ν.Δ., στο bar- restorant  Ιντέρνι.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Α΄ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, την Πέμπτη επισκέφτηκε  υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο  υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, επισκέφτηκε την Πέμπτη τα γραφεία του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης Τούμπας του ΟΑΕΔ.

Ο υποψήφιος της Ν.Δ. Α΄ Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός, επισκέφτηκε την Πέμπτη,τα κτίρια της δημοτικής Αστυνομίας και το δικαστικό μέγαρο.

Ο υποψήφιος της Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου, το απόγευμα της Πέμπτης, θα πραγματοποιήσει ομιλίες στην Ασπροβάλτα και τον Σοχό.

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ  Α΄ Θεσσαλονίκης, Χαράλαμπος Μπαρμπουνάκης,την  Πέμπτη   επισκέφτηκε τα κτίρια  του  ΟΑΕΔ και το Αστυνομικό Τμήμα στην Πλατεία Δημοκρατίας ενώ περιόδευσε και σε λαϊκή αγορά στο ΚΟΥΛΕ ΚΑΦΕ.

Η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης , Αγγελική Τριαρίδου, την Παρασκευή θα επισκεφτεί την λαϊκή αγορά του Ε΄ Διαμερίσματος,ενώ το απόγευμα στις 19.30 θα μιλήσει στο Β΄ Διαμέρισμα και θα επισκεφθεί καταστήματα της περιοχής.

Ο υποψήφιος των Οικολόγων Πράσινων, Χρήστος Μάτης, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου διοργανώνει εκδήλωση  στο café Morgan (Παύλου Μελά 17), για  την επέτειο των 20 χρόνων του στη δημοσιογραφία, αλλά και την μετάβαση του στο χώρο της πολιτικής.A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ