Skip to main content

Προεκλογική κίνηση των υποψηφίων βουλευτών

Επισκέψεις, ομιλίες και συναντήσεις
Ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός, επισκέφτηκε την Δευτέρα,την Διοίκηση Πυροσβεστικού Σώματος, και τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ.
Το απόγευμα,βρέθηκε στα εγκαίνια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.Στις 25 Σεπτεμβρίου, θα έχει την  κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», στις 20:00. 


Ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης ,θα επισκεφτεί το πρωί της Τρίτης, τις εγκαταστάσεις της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Φορολογίας Ανωνύμων Εταιριών. Μία ώρα αργότερα, θα επισκεφτεί το κεντρικό υποκατάστημα του ΙΚΑ, στην πλατεία Αριστοτέλους.


Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ Β΄ Θεσσαλονίκης Θόδωρος  Καράογλου, την  Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου , θα  περιοδεύσει στον Δήμο Μίκρας.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης, Μπάμπης  Μπαρμπουνάκης,την   Δευτέρα επισκέφτηκε τα γραφεία  της Πολεοδομίας και στην συνέχεια τα γραφεία του ΟΓΑ .Το απόγευμα, στις 6 η ώρα, θα είναι κεντρικός ομιλητής, σε ανοικτή συγκέντρωση,  στο πάρκο του Αγίου Σπυρίδωνα, στην Τριανδρία