Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ - ΤΟΥΝΤΟΥΡΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Υποψήφιος ευρωβουλευτής και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις για το κλίμα της προεκλογικής περιόδου.

Με τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη συναντήθηκε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Αλληλεγγύη», Σοφία Τουντούρη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του παρουσίας στη Θεσσαλονίκη.

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είχε την ευκαιρία να ακούσει συμβουλές «από τα έμπειρα χείλη του πρώην προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιου ευρωβουλευτή» και να αναπτύξει μία γόνιμη συζήτηση μαζί του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Υποψήφιος ευρωβουλευτής και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος αντάλλαξαν απόψεις για το κλίμα της προεκλογικής περιόδου, τόσο σε αυτοδιοικητικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής. Κοινή ήταν η διαπίστωση για την αύξηση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα αλλά και για τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας της 26ης Μαΐου, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ο κ. Μεϊμαράκης ευχήθηκε «Καλή επιτυχία» στη κ. Τουντούρη και δήλωσε ότι στηρίζει «κάθε δυναμικό νέο που αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ