Skip to main content

Προετοιμάζεται για Πλατανιά με μικροπροβλήματα ο ΠΑΟΚ (video)

O Αντρέ Βιεϊρίνια επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε και από αύριο θ'αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης

Την προσοχή τους στη σαββατιάτικη αναμέτρηση εναντίον του Πλατανιά στην Κρήτη, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Super League στρέφουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Μετά το χθεσινό τους ρεπό, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του «Δικεφάλου» σήκωσαν τα μανίκια ενόψει του αγώνα με τους Χανιώτες και η σημερινή προπόνηση (δείτε εδώ) ήταν αφιερωμένη στην κατοχή και την κυκλοφορίας της μπάλας μέσα από διάφορες ασκήσεις αλλά και στην φυσική κατάσταση.

O Αντρέ Βιεϊρίνια επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε και από αύριο θ'αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο.

Ο Ρόμπερτ Μακ έμεινε στο γυμναστήριο εξαιτίας μίας ισχιαλγίας που τον ταλαιπωρεί, όπως και οι Λέο Μάτος και Αλέξανδρος Πασχαλάκης που δεν προπονήθηκαν προληπτικά καθώς είναι άρρωστοι.

Οι Αχιλλέας Πούγγουρας και Εργκούς Κάτσε ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα καθώς συνεχίζουν να έχουν ενοχλήσεις, ο πρώτος στον δικέφαλο και ο δεύτερος στον αχίλλειο τένοντα.

Αύριο, οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία.