Skip to main content

Προφυλακίστηκε ο 36χρονος που κατηγορείται για το φονικό στη Γιάννουλη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε το μεσημέρι, μετά την απολογία του στην Α΄ Ανακρίτρια Λάρισας, ο 36χρονος άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία του 29χρονου ιδιοκτήτη ίντερνετ καφέ.
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε το μεσημέρι, μετά την απολογία του στην Α΄ Ανακρίτρια Λάρισας, ο 36χρονος άνδρας που συνελήφθη τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 29χρονου ιδιοκτήτη ίντερνετ καφέ, Γιώργου Κρητικόπουλου, ο οποίος βρέθηκε πυροβολημένος, ανήμερα των Χριστουγέννων, μέσα στο ΙΧ του και λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σπίτι του στη Γιάννουλη Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την 3ωρη απολογία του ο 36χρονος αρνήθηκε ότι έχει οιαδήποτε ανάμιξη στο έγκλημα .

 Ο κατηγορούμενος τόνισε ότι είχε δώσει ραντεβού με το θύμα στη Γιάννουλη προκειμένου, όπως υποστήριξε, να προμηθευτεί 2 γρ. κοκαϊνης και να δώσει στον 29χρονο χρηματικό ποσό 80 ευρώ από προηγούμενη αγορά μικροποσότητας κοκαϊνης. Σημείωσε δε, ότι πήγε στο ραντεβού αλλά είδε το θύμα πνιγμένο στα αίματα με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθεί και να αποχωρήσει άμεσα από τον τόπο του φονικού. Πρόσθεσε, επίσης, ότι πλησιάζοντας το ΙΧ του 29χρονου είδε μία μοτοσικλέτα με δύο επιβάτες οι οποίοι φορούσαν κράνη, να αποχωρεί με ταχύτητα από το σημείο, χωρίς να καταφέρει να συγκρατήσει την πινακίδα κυκλοφορίας. Παρά τους ισχυρισμούς του, πάντως, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα και οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα παραμείνει κρατούμενος έως την τέλεση της δίκης. Σε βάρος του 36χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.