Skip to main content

Πρόγραμμα Εσωτερικής Επικοινωνίας στον Όμιλο Μοτοδυναμική

Ο Όμιλος Μοτοδυναμική όταν ξέσπασε η κρίση του κορωνοϊού πρόκρινε την τηλεργασία, προστατεύοντας το σημαντικότερο κεφάλαιό του, τους εργαζομένους.

Με ψυχραιμία και υπευθυνότητα όταν ξέσπασε η πρωτόγνωρη κρίση, ο Όμιλος Μοτοδυναμική πρόκρινε την τηλεργασία, προστατεύοντας το σημαντικότερο κεφάλαιό του, τους εργαζομένους.

Σε όλο το διάστημα που «μείναμε μακριά», ο Όμιλος φρόντισε να έρθει πιο κοντά, σχεδιάζοντας μια πρωτοποριακή καμπάνια εσωτερικής επικοινωνίας με τις ομάδες του.

«Φίλοι και «πρεσβευτές» όλων των brands του Ομίλου μας (Υamaha, Porsche, Sixt, Mοτοδίκτυο) μας μετέφεραν τις γνώσεις τους και εμείς με την σειρά μας, τις μοιραστήκαμε με τους εργαζομένους μας και τις οικογένειές τους. Ειδικοί επιστήμονες υγείας, ολυμπιονίκες, αθλητές παγκοσμίου κλάσης, chef διεθνώς αναγνωρισμένοι, φορείς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ήρθαν σε επικοινωνία μέσω YouTube Private Channel, Video e mails και Live streaming με τα μέλη και τα στελέχη των ομάδων μας. Ενημερωθήκαμε για τον COVID-19, λάβαμε συμβουλές ψυχολογικής υποστήριξης και σωστής διατροφής, παίξαμε με τα παιδιά μας, προβάλαμε τις αξίες του εθελοντισμού, μαγειρέψαμε, γυμναστήκαμε. Όλοι μαζί.

»Χέρι - χέρι, βήμα- βήμα, περάσαμε μαζί τις δύσκολες εβδομάδες. Mένοντας δυνατοί, μένοντας ενωμένοι, μένοντας υπεύθυνοι».