Skip to main content

Πρόγραμμα φωτιά για ΠΑΟΚ: Τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι, σε 11 ημέρες!

Από τις 20/9 έως και τις 7/10, οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά: Τσέλσι, ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό, Μπάτε και Απόλλωνα Σμύρνης

Κέφια είχε σήμερα η κληρωτίδα του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού ανέδειξε ντέρμπι αιωνίων της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, στην Τούμπα.

Όμως, σε ό,τι αφορά τον Δικέφαλο του Βορρά, το πρόγραμμα του επιβαρύνεται σημαντικότατα, καθώς καλείται να δώσει τέσσερα ντέρμπι φωτιά μέσα σε μόλις 11 ημέρες! Βέβαια, η ομάδα του Λουτσέσκου θα ταλαιπωρηθεί λίγο παραπάνω, αφού στα προηγούμενα παιγνίδια, αμέσως μετά και σε διάστημα 7 ημερών, έρχονται να προστεθούν τα παιγνίδια με Μπάτε στη Λευκορωσία και Απόλλωνα Σμύρνης, στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, από τις 20/9 έως και τις 7/10, οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά: Τσέλσι, ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό, Μπάτε και Απόλλωνα Σμύρνης.

Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη, στην Τούμπα, κόντρα στην πανίσχυρη Τσέλσι, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Έπειτα, την Κυριακή, ο Δικέφαλος του Βορρά θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στην έδρα του, στο πρώτο φετινό ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Την ερχόμενη Τετάρτη (26/9) ο ΠΑΟΚ θα δώσει το τρίτο του σερί εντός έδρας παιχνίδι, όταν και θα αντιμετωπίσει τον Άρη, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η συνέχεια για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει άλλο ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά στο Φάληρο (30/9) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ακολούθως, οι «ασπρόμαυροι» θα ταξιδέψουν στη Λευκορωσία για το παιγνίδι με τη Μπάτε (4/10) και τρεις ημέρες αργότερα θα υποδεχτούν τον Απόλλωνα Σμύρνης, στην Τούμπα, στο φινάλε αυτού του δύσκολου και απαιτητικού προγράμματος που ακολουθεί.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:

20/09 ΠΑΟΚ-Τσέλσι (Europa League)
23/09 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (Super League)
26/09 ΠΑΟΚ-Άρης (Κύπελλο Ελλάδος)
30/09 ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ (Super League)
04/10 ΜΠΑΤΕ-ΠΑΟΚ (Europa League)
07/10 ΠΑΟΚ-Απολλων Σμύρνης (Super League)