Skip to main content

Προγραμματισμένες διακοπές νερού σε κέντρο και Πανόραμα

Η πρώτη διακοπή νερού στο κέντρο οφείλεται σε έργα αγωγού ύδρευσης ενώ η δεύτερη στο Πανόραμα σε διακοπή ηλεκτροδότησης που επηρεάζει αντλιοστάσιο.

Εργασίες αγωγού ύδρευσης που δημιουργούν προβλήματα στην υδροδότηση στο κέντρο πραγματοποιούν συνεργεία της ΕΥΑΘ.

Η εργασίες θα διαρκέσουν από τις 8:00 έως τις 12:00 στην οδό Εγνατία και το νούμερο 10.

Λόγω των εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στα ζυγά νούμερα της οδού Εγνατίας που βρίσκονται μεταξύ των οδών Ίωνος Δραγούμη και Δωδεκανήσου.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Πιθανότατα θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης και στο Πανόραμα, από τις 12:00 έως 17:00 λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ σε αντλιοστάσιο ύδρευσης στην συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας-Σάντας (ΑΥ 22) της Δ.Ε Πανοράματος.

Πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στο κέντρο του Πανοράματος και στην περιοχή του Ν.751 της Δ.Ε. Πανοράματος του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Μετά την ομαλοποίηση της ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου ύδρευσης θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάστασης της υδροδότησης της περιοχής.