Skip to main content

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε περιοχές του Δήμου Δέλτα

Οι διακοπές ρεύματος βρίσκονται σε εξέλιξη από σήμερα στις 08.00 το πρωί και θα διαρκέσουν έως το μεσημέρι. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν σήμερα οι καταναλωτές στον δήμο Δέλτα.

Συγκεκριμένα, από τις 08.00 έως τις 11.45, θα υπάρξει διακοπή ηλεκτροδότησης για λόγους συντήρησης δικτύου, σε όλη τη δημοτική ενότητα του Καλοχωρίου, το αντλιοστάσιο της ΕΥΑΘ,  ΑΑ36 λυμάτων, τα εργοστάσια: Ελαία Ιωαννίδου, Χαρούλης, Αφοί Χαϊτογλου, τυπωτήριο γυφτάκη, πρατικογλου, interlink, κοκολίδης, ψιμιτης, παπαδιαμάντης, μεταφορές ορίζων, καθώς και το κοινοτικό αντλιοστάσιο Καλοχωρίου.

Ακόμη, από τις 08.00 έως τις 14.30, θα έχει διακοπές ρεύματος στις οδούς του Καλοχωρίου: Κερκύρας και οι συμβολές των οδών Α. Υψηλάντη, Μ. Αλεξάνδρου, Βασ. Γεωργίου (Ανδριανουπόλεως).

Διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί από τις 10.00 έως τις 11.00, στη δημοτική ενότητα Νεοχωρούδας, τα εργοστάσια: Κουλούσιος, Νεδελτζιδης, Μελετλιδης, Διαμαντίδης, Βαλκανικα ψυγεία.

Ακόμη, από τη 13.00 έως τις 13.30 χωρίς ρεύμα θα μείναι η δημοτική ενότητα Aγχιάλου, τα εργοστάσια: Σπανούδης, Γκασγκάς, Μπουράκης, Παρθενίδης, Παπαδοπούλου, Τερζόγλου, Υροκεφαλίδης, Κοινοτικά Αντλιοστάσια  πλησίον Παρθενίδη, Χαρτοποιία Κομοτηνής, καθώς και τα φ/β: Πολυφλέξ ΑΒΕΕ, Ζαφειριάδου.