Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΡΩΗΝ ΑΓΕΕΘΑ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ: Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!

Μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter για όσα δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης για τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων

Το μήνυμα ότι ο Ελληνικός Στρατός «δεν γκρεμίζει τα σπίτια κανενός» έστειλε μέσω Twitter ο Μιχαήλ Κωσταράκος, επίτιμος ΑΓΕΕΘΑ και πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Αμύνης, Πάνου Καμμένου, τη Δευτέρα, που άφησε να εννοηθεί ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, εφόσον τους ζητηθεί, θα συνδράμουν στην κατεδάφιση αυθαιρέτων.

«Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για λάθος ή παρεξήγηση. Σε αυτή τη χώρα, ο Στρατός δεν γκρεμίζει τα σπίτια κανενός!!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Κωσταράκος.

Υπενθυμίζεται ότι, σχετικά με τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στην Αττική, ο κ. Καμμένος είπε: «… θα ήθελα πάρα πολύ αυτό να γίνει με πλήρη συναίνεση όλων. Να καταλάβουν ότι όταν υπάρχουν κάποιες διαδικασίες, κάποιο νόμοι, που προβλέπουν δρόμους διαφυγής προς τη θάλασσα, δεν είναι σχέδια επί χαρτού. Αφορούν την ασφάλεια όλων των πολιτών. Και αν ζητηθεί η συνδρομή των Ένοπλων Δυνάμεων σε αυτό το κομμάτι είμαστε διαθέσιμοι να το κάνουμε».

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενημερώνοντας χθες τους πολιτικούς συντάκτες, διεμήνυσε πως ο πρωθυπουργός έχει δώσει σαφή εντολή να κατεδαφιστούν όλες οι αυθαίρετες κατοικίες που βρίσκονται σε δασικές εκτάσεις και στον αιγιαλό.

Σύμφωνα με τον κ. Τζανακόπουλο, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής έχουν καταγραφεί 2.500 αυθαίρετα και 650 κτίσματα στον αιγιαλό, τα οποία θα κατεδαφιστούν.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ